4 ideeën voor het verfraaien van de voortuin

Of u nu uw huis op de markt brengt of gewoon uw buren jaloers wilt maken, het toevoegen van curb appeal is een geweldige manier om de buitenkant van uw huis op te knappen. En er is geen betere plek om te beginnen dan in de voortuin

1. Plant wat bloemen
Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om wat kleur en leven in je voortuin te brengen is door wat bloemen te planten. Als je geen groene vingers hebt, geen probleem! Er zijn genoeg onderhoudsarme opties die je toch wat kleur geven. Eenjarigen zijn een goede keuze omdat ze maar één seizoen meegaan, zodat u ze elk jaar kunt vervangen om de boel fris te houden. Of kies voor vaste planten die jaar na jaar terugkomen met minimale inspanningen.

2. Een nieuwe brievenbus
Een brievenbus lijkt misschien niet veel, maar het is een van de eerste dingen die mensen opvallen als ze langs je huis rijden. Dus waarom er niet iets speciaals van maken? Er zijn tal van unieke brievenbusontwerpen waaruit je kunt kiezen. Of, als je je extra ambachtelijk voelt, kun je zelfs proberen je eigen brievenbus te maken!

3. Hang een windgong op
Wil je een beetje persoonlijkheid toevoegen aan je voortuin? Een paar windgongs ophangen is een geweldige manier! Ze zien er niet alleen mooi uit, maar maken ook een aangenaam (en ontspannend) geluid als de wind erdoorheen blaast. Je kunt windgongs vinden in allerlei verschillende materialen, maten en ontwerpen, dus je zult zeker iets vinden dat perfect bij jouw stijl past. Zorg er wel voor dat je ze ergens ophangt waar ze niet te opdringerig zijn voor je buren!

4. Bouw een pad
Als uw voortuin niet aantrekkelijk genoeg is, kunt u een pad naar uw deur aanleggen. Het hoeft niets bijzonders te zijn, alleen wat stoeptegels of stapstenen zijn voldoende. Maar als u echt een statement wilt maken, kunt u creatief zijn met het materiaal dat u gebruikt of er zelfs een ingewikkeld ontwerp in verwerken. Zorg er wel voor dat het pad breed genoeg is voor mensen (en huisdieren!) om er comfortabel doorheen te lopen

Proberen om wat stoeprand aantrekkingskracht toe te voegen aan uw huis? Begin met deze vier ideeën voor de inrichting van de voortuin! Van het planten van bloemen tot het ophangen van windgongen, er zijn tal van manieren om de buitenkant van uw huis op te knappen – zonder de bank te breken. Begin dus vandaag nog en geniet van de transformatie van uw voortuin!

Blogs

Hoe je zelf een strakke en modieuze tuin kunt creëren?

Lees verder

4 stappen om de landelijk tuin van uw dromen te creëren

Lees verder

Wat heb je nodig voor een winter-BBQ?

Lees verder